Catalunya

Dissabte 28 d´octubre Solidaritat amb el poble de Catalunya i contra la repressió

fotoEn defensa del dret d'autodeterminació dels pobles En solidaritat amb el poble de Catalunya i contra la repressió

Diferents organitzacions polítiques i socials de la ciutat d'Alacant hem establert un espai unitari de mobilització i resposta davant els fets repressius que s'han produït a Catalunya els darrers dies i que van manifestar la seua cara més fosca el passat 1 d'octubre en el marc de l'organització del referèndum per a l'autodeterminació. L'actuació repressiva de l'Estat espanyol planteja una conjuntura política que a la pràctica representa un estat de setge no oficial, que s'evidencia per la pràctica ocupació policial dels carrers, les amenaces de caràcter bèl·lic del rei Felip VI i l'amenaça constant d'intervenir el govern de la Generalitat amb l'aplicació de l'article 155. A Alacant i al conjunt del País Valencià requerim una resposta unitària. Som ací per estendre aquesta força de l'autoorganització popular que ens permeta fer front als previsibles escenaris d'agudització del feixisme de carrer i de retallades de les llibertats i drets en forma d'onada repressiva.

Por el derecho a la autodeterminacion en Catalunya y la defensa de los derechos y libertades individuales y colectivas

fotoGentes y Grupos que participan en la coordinación Baladre, ante la profunda crisis democrática de las Instituciones del Estado, manifestada en los últimos acontecimientos y decisiones represivas en Catalunya, con detenciones, persecución, registros, asaltos a domicilio y anulación de libertades y garantías constitucionales de personas, grupos e instituciones:

Por el Derecho de Autodeterminación de Catalunya y frente al Terrorismo de Estado

fotoLas gentes de Baladre, personas y grupos que participamos en la Coordinación, queremos expresar nuestra solidaridad, profunda cercanía, todo nuestro cariño y nuestro apoyo. Pero también nuestra más enérgica rabia y repulsa frente al Terrorismo de Estado que está ejecutando estos días el gobierno nacionalista español y con el beneplácito de partidos nacionalistas españoles de la oposición (Ciudadanos, PSOE...).

Suscribirse a RSS - Catalunya