Valoración de la absolución a los siete del AVE

Solapas principales

Han passat dues setmanes de la celebració del judici a "los siete del AVE", i des de fa dies ja coneixem la sentència (de la qual adjuntem un petit resum que corregeix, un cop coneguda en profunditat, alguns errors que transmetem al principi), i pel que intuïm serà definitiva ja que sembla que la policia no la recorrerà.

Resumen sentencia a Los Siete del AVE

Dues coses hauríem de valorar de la campanya, una d'elles la "compa" Lola l’ha plasmat en la seva "Croniquilla" que adjuntem a continuació d'aquesta entradeta. L'altra seria la resposta dels mitjans de comunicació, sobre tot el locals, que ha estat gairebé nul·la. Mitjans que malbaraten minuts d'audiència o pàgines senceres en lloes a la festa i ignoren un cas com aquest en el qual es debatien temes tan importants com per què les grans inversions tenen nul caràcter social o per què són tan freqüents els muntatges policials davant la protesta de la ciutadania. Tan sols alguns mitjans, tots ells dels anomenats alternatius (la Directa, Rojo y negro, ràdio Klara, ràdio Mutant, Artegalia o el Salto), no només es van fer ressò del judici i la campanya sinó que van buscar els perquès d'aquest cas, com els enllaços que adjuntem a continuació ho demostren.

Acabar aquestes lletres amb una felicitació per aquesta petita victòria a “los siete del AVE”, a totes les "compas" que han participat en la campanya i a totes les que, des dels seus pobles o territoris, ens han donat el seu suport i la seva calor en aquests mesos. Victòria que pot servir per desemmascarar, ni que sigui una miqueta, tota aquesta legislació que només serveix per perpetuar l'espoli del comú.

Una abraçada a totes. Per l'Amnistia Social.

Marea Roja (Alacant)

Rojo y Negro Lucha programa 19. A partir del minuto 23

https://directa.cat/actualitat/set-persones-van-judici-protestes-contra-lave-alacant-de-lany-2013

https://directa.cat/actualitat/absolen-datemptat-contra-lautoritat-desordres-publics-encausades-protestes-contra-lave

Croniquilla de los siete del AVE

Etiquetas: